logo

Címlap Vendégkönyv
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti  ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

 

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!


A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!

 

Név *
e-mail *
Bejegyzés *
Kép ellenőrzés * Captcha képKép újratöltése
   
 

Csesznok-Gál Erzsébet

Kedves Rutin! Nagyon szépen Köszönöm az iskolának és főleg Denke Támásnak hogy elértem ezt a nagy álmomat!

2018. május 25., péntek

Móhl Bernadett

Tisztelt Rutin98!Nagyon szèpen köszönöm Kolonits Sàndornak a kitartó munkàjàt mind kressz oktatásból ès vezetèsből is.Türelmesen,pontosan megtanitott mindenre igy elsőre àtmentem mindenből.Mègegyszer szeretnèk köszönetet mondani az iskolànak s főleg az oktatómnak.Mindenkinek csak ajànlani tudom!

2018. május 14., hétfő

Szilágyi Beatrix

Kedves AutósISKOLA!Nem véletlen a csupa nagy betű az "iskola" szóban. Mert ti valóban iskola vagytok, ahol megtanítják az embert BIZTONSÁGOSAN vezetni, közlekedni. Azt is, aki 0-ról indul és még fél is kicsit a motorozástól. :) 2017. tavaszán fiammal vettünk részt motoros képzésen, fiam már nyáron jogosítványt szerzett. :) Én még kicsit próbálgattam az oktatók - Varga József és Denke Tomi-tűrőképességét, de nem értem el a végső határt. Ha arra várok, még mindig odajárok. :) Ősszel beadtam a derekam és megszereztem a jogosítványt én is. Csak jót tudok rólatok mondani. Nem csak motorozni tanítottatok meg végtelen türelemmel és kitartással, sok-sok biztatással, soha le nem mondva rólam, hanem a félelmeimet leküzdeni is, és élvezni a motorozást. És ez volt az eredeti cél. KÖSZÖNÖM! Bátran foglak ajánlani benneteket másnak is! Még találkozunk!

2018. január 19., péntek

Kirr Zoltán

Tisztelt Rutin 98! Ezúton szeretném megköszönni az autós iskolának hogy segítettek a jogosítványom megszerzéséhez, ugyanis a mai nap folyamán sikeres forgalmi vizsgát tettem. Kiemelném köztük, Gurabi Sándort, aki remekül elsajátitatta velem a KRESZ szabályait, a vicces, jó hangulatú órákon. Végül, de nem utolsó sorban, Nagyon Nagy Köszönet Horvát Istvánnak, aki megtanított a vezetés csínnyát-bínnyát, és sikeresen felkészített a forgalmi vizsgámra, mind emellett rengeteg minden tanultam tőle az életről is. Még egyszer nagyon szépen köszönöm az együttmüködés az iskolának, és az oktatóknak is.

2017. december 09., szombat

Váradi Márk Zoltán

Tisztelt Rutin 98! Szeretnék köszönetet mondani az autós iskolának, hogy hozzásegített a sikeres forgalmi vizsgához! Kiemelt köszönet illeti Horváth István urat, aki igazán megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Örülök, hogy megismerhettem, szakmailag és emberileg is sokat tanultam tőle. Bátran ajánlom mindenkinek az iskolát és személy szerint a vezetői oktatómat! Köszönettel: Váradi Márk

2017. szeptember 19., kedd

Papp Dániel

Tisztelt Rutin 98! Szeretném megköszönni a munkátokat. 2017.08.15.-én sikeres forgalmi vizsgát tettem, igaz 3.szorra lett meg,de nem baj. Külön köszönöm, Éváéknak a korrekt ügyintézést, Gurabi Sándornak a vicces, és tökéletes hangulatú órákat, és Termlészetesen, Gombos Lászlónak, a kitartó, és fáradhatatlan munkáját, amit belém áldozott. Lacit, ajánlhatom bárkinek, bizalommal, ugyanis, Türelmes, Pontos és Rugalmas! (Az előző oktatómmal ellentétben ~KZ~ )

2017. augusztus 22., kedd

Tóth János

Kedves Rutin 98!! Köszönöm hogy viszonylag gyorsan és sikeresen hozzá segítettek a forgalmi vizsgámhoz!!! Külön köszönet az oktatómnak Horváth István Tanár úrnak akinek egy rossz szava nem volt hozzám egész tanulásom során! :) bár sok dolga volt velem mégis hitt benne hogy elsőre sikerül a forgalmi vizsgám, és hála neki sikerült is!! :) Bárkinek ajánlani merem őt hisz sztem bárkit képes megtanítani vezetni ;)

2017. július 27., csütörtök

Dombi Zsuzsanna

Kedves Rutin 98! Ezúton szeretném megköszönni, hogy hozzásegítettetek a sikeres forgalmi vizsgámhoz. Külön köszönöm az elméleti oktatást Vargáné Horváth Évának, valamint a rengeteg bíztatást, támogatást és a hatalmas jókedvét és pozitivitását. Továbbá köszönöm Horváth Istvánnak is, hogy megtette a lehetetlent és "megtanított vezetni":D Szerettelek titeket nagyon és további sok tanulót és élményben gazdag oktatást kívánok! :)

2017. június 26., hétfő

Dombi Zsuzsanna

Kedves Rutin'98! Köszönöm, hogy hozzásegítettetek a sikeres forgalmi vizsgámhoz! Külön köszönöm Vargáné Horváth Évának az élménydús kresz előadásokat, az állandó pozitív kisugárzását és rendíthetetlen bizalmát a tanulói felé, valamint Horváth Istvánnak amiért valamilyen csoda folytán megtanított autót vezetni (legalábbis annyira, hogy a forgalmi vizsgám sikerüljön, mert "a vezetés egy életen át tartó tanulás" ugyebár)

2017. június 25., vasárnap

Papp Kíra Kamilla

Kedves Rutin 98! Ezúton szeretném megköszönni az autós iskolának és legfőképpen Horváth Istvánnak, hogy hozzájárultak a sikeres forgalmi vizsgámhoz! Külön köszönöm Istvánnak, hogy türelmes volt velem és bíztatott. Köszönök mindent!

2017. május 16., kedd

Potempski Dóra

Kedves Rutin98! Köszönöm az értem végzett gyors és sikeres munkát! Külön köszönet Denke Tamásnak, az oktatómnak, akit nyugodtan mondhatnék a legjobbnak a szakmában! (Na jó, csak három oktatóm volt előtte, nem voltam az összes fehérvárinál. De sajnálom, hogy nem nála kezdtem!!) Kedves leendő tanuló! Ha ezt olvasod, már ne is nézelődj máshol! Az iskola hozzáállása is egészen más a tanulókhoz, és kiváló oktatóik vannak! Ha olyan iskolánál szeretnél tanulni, akik nem a saját kényelmükre gondolnak, hanem a sikeres vizsga a cél, Rutin98! Ha olyan oktatót szeretnél, aki nem azért ül veled egy autóba, hogy elteljen a munkaidő, hanem egy jó sofőrt akar nevelni belőled, ha szeretnéd, hogy emberként bánjanak veled, ha szeretnéd, hogy türelmes és megértő oktatód legyen, Rutin98! Miért lehet adni a szavamra? Mert az első oktatóm azt mondta, hogy bizonytalan a helyzet, a következő kettő pedig azt javasolta, ne erőltessem, mert közveszélyes vagyok. Ekkor váltottam iskolát. A Rutinnál kiderült, hogy csak meg kellett engem tanítani vezetni. Februárban kezdtem és ma mentem vizsgázni. Sikerült! Gratulálok az oktatómnak!

2017. április 24., hétfő

Klics Bence

Tisztelt Rutin 98! A héten sikerült megszereznem a jogosítványomat! Úgy érzem, hogy a legjobb döntés az volt, hogy ezt a céget választottam a tanulásomhoz! Szerintem a legjobb oktatást itt kaptam meg. Külön köszönöm Vargáné Horváth Évának a lelkiismeretes oktatást a kresz-en, és a vizsgára való felkészítést, és Hegyi Zsuzsának a forgalmi vezetés oktatómnak a türelmes és tökéletes oktatását, és a vizsgára való felkészítést! Soha nem fogom megbánni, hogy ezt az autós iskolát választottam! Köszönöm nektek!

2017. április 01., szombat

Bodó-Varga Szilvia

Kedves Rutin! A mai napon megkaptam a jogosítványomat. Számomra nehéz és hosszú út vezetett idáig. Szeretném megköszönni Horváth Istvánnak a profi és lelkiismeretes munkáját és hogy,elhitette velem hogy igenis képes vagyok rá.Igazi ÚRIEMBERT ismerhettem meg személyében. Mellette a hídiszonyom is elmúlt.Még egyszer nagyon köszönöm.

2017. március 22., szerda

Hegedűs Tekla

Kedves Rutin! Ma délután elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok az oktatómnak, Kolonits Sanyinak! Másik iskolából jöttem át, mert itt vállalták a szombati órákat is, ami szintén óriási segítség volt. Nem csak megtanultam, hanem meg is szerettem a vezetést. Ajánlom mindenkinek!:) Köszönök szépen mindent! Tekla

2017. február 28., kedd

Pákozdi Barbi

Kedves Rutin98 ! Ma délután végre sikeres forgalmi vizsgát tettem! Még most sem hiszem el ... :) Hosszú volt az út idáig, de megcsináltam ! Nagyon hálás vagyok ezért Horváth Istvánnak !!!!! Akinek rengeteg hisztit , olykor sírást is el kellett viselnie mire a végére értünk ! De mindig minden helyzetben elviselt, és motivált ! Köszönök mindent, bár ezt nem lehet eléggé megköszönni ! :) És tudod István : " Nem vak ez a ló csak bátor . " :)

2017. január 26., csütörtök

Várnai Zsanett

Kedves Rutin 98! Ezúton szeretnék köszönetet mondani az autós iskola egész csapatának aki hozzásegített, hogy sikeres forgalmi vizsgát tehessek. Legfőképpen Kőműves Zoltánnak a sok-sok türelemért, segítőkészségéért és kitartásáért a gyakorlati oktatáson. Ajánlani tudom Őt mindenkinek! Még egyszer köszönöm! Üdv:Zsani

2017. január 24., kedd

Jezsó Patrik

Nem is tudom mit írjak... Nagyon-nagyon nagy köszönettel tartozom nektek, hiszen sikeres forgalmi vizsgát tettem és ez nélkületek nem jöhetett volna létre. Szeretném megköszönni minden Rutinos dolgozónak, különösen Évinek, akinek a mosolygós Kresz órái megkönnyítették a száraz Kresz szabályok megemésztését. Továbbá külön köszönet jár még gyakorlati oktatómnak, Denke Tamásnak, aki mindig precíz, türelmes volt és elhitette velem hogy meg tudom csinálni! És ennek meg is lett az eredménye. :) Mégegyszer köszönök mindent, és még sok-sok tanulót kívánok nektek! Üdv: Patrik

2016. november 09., szerda

Sárközi Lászlóné

Kedves Rutin 98!Sikeres forgalmi vizsgámat szeretném megköszönni az iskolának és számomra a legszuperebb oktatónak Hegyi Zsuzsának a türelmét és segìtségét a bénázásaimnál!!

2016. október 16., vasárnap

Sárközi Lászlóné

Kedves Rutin 98!Sikeres forgalmi vizsgámat szeretném megköszönni az iskolának és számomra a legszuperebb oktatónak Hegyi Zsuzsának a türelmét és segìtségét a bénázásaimnál!!

2016. október 16., vasárnap

Zsemberiné Rédl Annamária

Kedves Rutin 98 Autósiskola! Ez úton szeretném megköszönni az autóiskola minden dolgozójának munkáját, mellyel hozzá segítettek ahhoz, hogy sikeres vizsgákat tegyek. Mindent zökkenő és probléma mentesen megoldottak, hogy nekünk tanulóknak csak a tanulással keljen foglalkozni. Külön ezer köszönet Denke Tamásnak az elméleti oktatáson végzett lelkiismeretes munkájáért, majd a gyakorlati oktatáson végzett nem egyszerű tanításáért. Szívből ajánlom Őt mindenkinek. Úgy megtanított vezetni - ami pedig nem volt egyszerű feladat -, hogy minden gondolkodás nélkül elindulok bár hová. A környezetemben lévő emberek csodálkoznak, hogy így merek friss jogsival vezetni. Én ezt úgy látom, hogy neki köszönhetem!!!!! További sikeres munkát kívánok! Üdvözlettel: Ani

2016. szeptember 24., szombat

Petőné Kovács Beáta

Nagy szeretettel ajánlom azok figyelmèbe, akik most gondolkodnak, melyik autósiskolába menjenek?! Türelem, fegyelem, figyelem, precizitás, jellemezném munkájukat. Külön köszönet, VARGA JÓZSEF oktatónak, hisz jelentős szerepe volt abban,hogy ma Gábor fiam, SIKERESEN tette le a vezetői vizsgát.Köszönet ès hála èrte.Csak úgy"rutinosan"!!! GRATULÁLOK "kis" Fiam!!!

2016. szeptember 12., hétfő

Németh Nóra

Kedves Rutin98! Engedjétek meg, hogy egy rövid történetet megosszak veletek. Tavaly nyáron a családi nyaraláson béreltünk két robogót, amelyikből az egyik (persze az enyém) folyton megállt , de amikor ment, akkor is inkább kínszenvedés volt vele közlekedni, mintsem öröm. Akkor ott megfogadtam, hogy "ide visszajövök jövőre a saját motorommall". Persze senki nem vett komolyan :).. de ez engem egyáltalán nem zavart. Augusztus végén be is iratkoztam a Rutin98-hoz ...azt hiszem innentől már ismeritek a sztorit. Persze volt néhány döbbent arc azért az irodában , mikor megmondtam, hogy a 3 órás motoros múltammal A korlátlan jogsit szeretnék, de le a kalappal előttetek, hogy egy pillanatra sem akartatok lebeszélni róla (na jó, Józsi talán megkérdezte valahányadik rutin után, hogy biztos vagyok-e benne :D).Hát biztos voltam! Ezúton is köszönöm szépen Józsinak és Tamásnak, hogy végtelen türelemmel megtanítottak mindenre, amire csak kellett. Jelentem augusztusban egyedül lemotoroztam Zadarba (szakadó esőben és erős oldalszélben) a saját 600-as Suzukimmal és épségben vissza is értem! A túrán rengeteg tapasztalatot szereztem és rengeteg tőletek tanult dolgot tudtam gyakorlatban is hasznosítani! Köszönöm szépen, hogy segítettetek valóra váltani az álmomat!!!! Köszönöm nektek, lányoknak is a sok kedvességet az ügyintézés során, a sok bíztatást a vizsgák előtt! Millió millió tanulót kívánok és nagyon jó egészséget mindannyiotoknak! Üdv Nóri

2016. szeptember 08., csütörtök

Tóth Daniella

Kedves Rutin98! Ezúton szeretném megköszönni Horváth Istvánnak és a Rutin egész csapatának a segítségét! Minden a legnagyobb rendben volt és bármi probléma volt mindenben segítettek! Köszönök mindent!

2016. augusztus 18., csütörtök

HR Ildikó

Ha motorozni akartok megtanulni, a Rutin 98-nál vagytok a legjobb helyen! Józsi és Tomi a legjobbb szakemberek! Kihozzák mindenkiből a legjobb tudását, segítenek leküzdeni az esetleges félelmet, felépítenek, ha kudarc ér és mindezt tök lazán! Nagyon köszönöm nektek fiúk, hogy hittetek bennem és együtt megcsináltuk! A nők is tudnak vezetni, ha a Rutinnál tanulnak! :-)

2016. június 22., szerda

Frank Lilla

Tisztelt Rutin98! Szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, amiért hozzájárultak ahhoz, hogy ma sikeres forgalmi vizsgát tegyek.

2016. június 07., kedd

Pataki Flóra

Tisztelt Rutin98! Ezúton is szeretném megköszönni az iskola minden tagjának a segítségét, akik hozzájárultak a sikeres vizsgámhoz! Köszönöm az irodában dolgozó hölgyeknek, mert mindig a segítségemre voltak, bármilyen kérdésem volt, Gurabi Sándornak, aki jó és hangulatos órákat tartva, megkönnyítette az elméleti anyag gyorsabb és hatékonyabb megtanulását!Végül nagyon köszönöm Horváth Istvánnak, hogy tapasztalatával, türelmével, jó kedvével és odaaadásával, a legjobb tudása szerint segített, hogy elsajátíthassam a vezetéshez tartozó ismeretek! Minden egyes alkalmat nagyon vártam, hogy eljöjjön! Remek érzés volt látni és tapasztalni, hogy az iskola összes dolgozója nemcsak a tanulókkal, hanem egymással is nagyon jó kapcsolatot tud teremteni! Ha tehetném újrakezdeném az egészet, hogy ismét átélhessem azokat a napokat, amikor együtt lehettem velük! Ezt az autósiskolát mindenkinek csak ajánlani tudom!

2016. április 29., péntek

Herczeg Bálint

Kedves Rutin Autósiskola! Ezúton szeretnék köszönetet mondani az autósiskola minden tagjának, akik valamilyen módon hozzájárultak a B kategóriás jogosítványom megszerzéséhez. Köszönöm Gurabi Sándornak a kiemelkedően magas szintű elméleti oktatást, valamint Denke Tamásnak végtelen türelmét és kitartását a gyakorlati oktatás alatt, és nem utolsó sorban az irodában a hölgyek munkáját egyaránt. Bátran ajánl(hat)om mindenkinek, hogy Őket válassza. Köszönöm szépen! :)

2016. április 01., péntek

Csuri Balázs

Kedves Rutin98! Szeretném megköszönni az elméleti oktatómnak, Vargáné Horváth Évinek, a rendkívül színes és remek hangulatban töltött kresz órákat. Nagyon köszönöm Horváth Istvánnak a mérhetetlen sok türelmet, higgadtságot és kedvességet. Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is. Köszönöm hogy nálatok tanulhattam!

2016. március 25., péntek

Horváth Mónika

Kedves Rutin98!Ezúton szeretném megköszönni Gurabi Sándornak az elméleti vizsgára való felkészítést És külön köszönet jár Horváth Istvánnak aki nagyon türelmes és segítőkész volt velem! Nagyon szerettem nálatok tanulni mert mindenki nagyon türelmes segítőkész nálatok! Én mindenkinek akit csak ismerek titeket foglak ajánlani hogy nálatok tanuljon mégegyszer nagyon szépen köszönök nektek mindent!!!!!

2016. február 19., péntek

Vörösmarty Máté

Kedves Rutin98! Nagyon köszönöm Gurabi Sándornak a KRESZ oktatást és külön köszönet jár Szamos Zoltán oktatónak a segítségért, türelemért. Ja és persze az irodai segítséget is köszönöm a hölgyeknek. Köszönöm, hogy hozzá járultatok a sikeres vizsgáimhoz!

2015. december 07., hétfő

Mudris Renáta

Kedves Rutin98! Két hete sikeres forgalmi vizsgát tettem, ma pedig kézhez kaptam a jogosítványomat. Szeretném mindenkinek megköszönni a segítségét. Köszönet Gurabi Sándornak a KRESZ órákért és a felejthetetlen történetekért. És hatalmas köszönet az oktatómnak, Horváth Istvánnak a határtalan türelméért, a kedvességért és segítőkészségéért, és azért, hogy végig hitt bennem. Köszönöm, hogy megtanított vezetni, hogy vidám hangulatúvá tette az órákat és mindig támogatott.

2015. november 10., kedd

Gáncs Noémi

Kedves Rutin98! A sikeres forgalmi vizsgám után szeretném megköszönni az elméleti oktatómnak, Vargáné Horváth Évinek, hogy ilyen magas színvonalon, és jó hangulatú órákon adta át a tudását. :) Külön köszönet jár a gyakorlati oktatómnak, Denke Tamásnak a határtalan türelméért, dicsérő szavaiért és biztatásáért. :). Már most hiányzik a „Lövölde Coop parkoló, 16:00. :( Mindenkinek csak ajánlani tudom (fogom is :)) az iskolát!!! Köszönöm szépen Évi, Tamás, Rutin98!

2015. október 10., szombat

Gáncs Barbi

Kedves Rutin98! Köszönetet szeretnék mondani, hogy hozzájárultatok a sikeres forgalmi vizsgámhoz! :) Külön köszönöm Vargáné Horváth Évinek a magas színvonalú, mindig jó hangulatú KRESZ órákat!:) Köszönöm a sárga kicsi kocsis Tanárúrnak, Horváth Istvánnak a hihetetlen sok türelmét, és hogy hitt bennem akkor is, amikor én legszívesebben feladtam volna! :) Köszönööööm sok puszim :)!!!!!

2015. október 10., szombat

Papp Csanád

Tisztelt Rutin98! Augusztus elején sikeresen levizsgáztam B kategóriából! Köszönök mindent az iskolának, nagyon korrektek voltak mindenben, és külön köszönet Horváth Istvánnak az elméleti és gyakorlati oktatómnak, hogy a sok éves tapasztalatának köszönhetően a legjobb tudását adta át nekem amely a sikeres vizsgákhoz vezetett! Köszönöm István!

2015. szeptember 09., szerda

Ág György

Kedves rutin 98.köszönöm szépen a mai napon megszerzett jogosítványomat! Külön köszönöm Horváth István tanár úrnak a türelmet és az őszinte rászólásokat a sikerhez vezető úton! Köszönöm szépen István :)

2015. szeptember 01., kedd

Csurgó Dorina

Tisztelt Rutin98! Mikor belekezdtem ebbe az egészbe,őszintén én sem hittem el,hogy egyszer úgy szállok ki az oktatóm mellől,hogy sikeres forgalmi vizsgát teszek. Ezúton szeretném megköszönni Denke Tamásnak,hogy ő végig bízott bennem. Köszönöm Tamás!

2015. július 30., csütörtök

Varsányi Péter

Kedves Rutin98, Régi álmom teljesült ma, megszereztem az A kategóriás motor jogosítványt! Köszönöm a segítséget, az alapos és rutinos :) felkészítést! Munkátokhoz további sok sikert!

2015. július 28., kedd

Regina

Profi kivitelezésű internetes oldal. Üdvözlöm a készítőjét. My web-site :: egészséges életmód powerpoint (http://www.health-journal.hu/art,stop-a-rancoknak-a-lefery-segitsegevel.html)

2015. július 20., hétfő

Angelica

Na, ilyen jó oldalt már rég nem láttam a neten, ezt nevezik jó munkának. Üdvözlöm a készítőt és további minden jót kívánok! My weblog egészséges életmód 21 nap alatt; http://forskolin.hu,

2015. július 18., szombat

Israel

Jók a grafikai elemek és a részletesség! Ez szép munka volt, üdvözlöm a készítőjét. Jövök gyakrabban is. Here is my web page ... Egészségügyi és Orvostudományi (http://www.health-journal.hu)

2015. július 18., szombat

Bali Melinda

Kedves Rutin98! Sikeres forgalmi vizsgám után amit június 16án tettem... kezembe kaptam a jogosítvanyom... Külön köszönet Denke Tamás oktatónak!!!! Türelmes,higgadt oktató! Bátran ajánlom minden új tanulónak!!! Ha én magamban nem bíztam,Ő bíztatott!!! Szuper suli... ☺

2015. július 09., csütörtök

Dane

Így kell kinéznie egy igényes honlapnak a témában, én is szerettem volna készíteni egyet, de közben a kisbabám elvette az időm. Üdv! Here is my weblog :: egészség (health-journal.hu)

2015. július 07., kedd

Rosta Anita

Kedves Rutin98! Ma délután végre sikeres forgalmi vizsgát tettem! Még most sem hiszem el! Amikor először bementem az irodába, még nem tudtam mire vállalkozom. Egy kicsit meglepődtem, annyira kedvesek voltak velem a lányok, mindenben segítettek, minden kérdésemre válaszoltak és a jókedvükkel jobb kedvre derítettek engem is. Már akkor tudtam, hogy jó helyet választottam. Aztán jött a KRESZ tanfolyam. Mindig emlékezni fogok rá, hiszen ki tudná elfelejteni Gurabi Sanyi bácsit és az ő humoros, jó hangulatú előadásait? :) A KRESZ vizsga után szerettem volna olyan oktatót választani, akinek mérhetetlen türelme van, és nem szeret kiabálni. :D Nem kellett sokáig gondolkodnom. Hallottam egy oktatóról, aki túlszárnyalta az elvárásaimat. :) Nem haboztam, döntöttem, méghozzá Varga József Tanár úr mellett. Az első alkalommal kicsit féltem. Szigorúnak tűnt és annyi mindent mondott, hogy úgy gondoltam el fogok veszni és nem tudom megcsinálni azt, amit kér. Tévedtem. Halál nyugodtan, oltári türelemmel és szakadatlan jókedvvel ült be mellém minden alkalommal. Rengeteget tanultam tőle. Sikerült elérnie azt, hogy felszabadultan és jól vezessek. Nem tudom elégszer megköszönni, hogy a tanulója lehettem és tőle tanulhattam! Nála jobb oktatót álmodni sem mertem volna! :) Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Rutin98-at választottam! :) Köszönöm Tanár úr ! Köszönöm Rutin98 ! :)

2015. április 21., kedd

Mészáros Péter

Kedves Rutin 98 és mindenki más ! 2015.március 24-én sikerrel teljesítettem a forgalmi vizsgát. Nagyon nagyon köszönöm Horváth István oktatónak, aki fogyhatatlan türelemmel, hozzáértéssel készített fel a vizsgára. Nélküle ez a feladat teljesíthetetlen lett volna. Ismerősnek, ismeretlennek a legjobb szívvel ajánlom a RUTIN98 Autósiskolát és persze a SÁRGA Autós Bácsit. :)

2015. március 25., szerda

Lázár Boglárka

Sziasztok! Sikeresen teljesítettem a forgalmi vizsgát is, ami szinte hihetetlen, habár ilyen szintű precíz, korrekt és profi oktatás után talán meglepőbb lett volna, ha nem sikerül. A KRESZ-tanfolyam után nem kevés aggodalommal ültem be a kormány mögé, de hála oktatómnak, Varga Józsefnek, hamar eloszlott minden kételyem, a végére pedig alig vártam, hogy elteljen végre az a pár nap, ami két óra között volt. Őt mindenkinek szívből tudom ajánlani, türelmes, odafigyelő és nyugodt ember, ugyanakkor szigorúan és pontosan megköveteli mindazt, amit tanít. Nyugodtan kijelenthetem, hogy akit ő oktat, annak nincs oka félni a vizsgától, örülök, hogy megismerhettem és tanulhattam tőle, nagyon köszönöm a kitartását. Köszönöm az irodában dolgozó mosolygós, melegszívű hölgyek munkáját is, akik már második alkalommal tudták a nevem és mindig örömmel fogadtak. Nem is találhattam volna ennél jobb iskolát!

2015. február 03., kedd

Szabó Eszter

Kedves Rutin98! 2014. január 27-én sikerrel teljesítettem a forgalmi vizsgámat. Nagy köszönet Gurabi Sanyi bácsinak a KRESZ-tanfolyam megunhatatlan, vicces előadásaiért, továbbá a mindig vidám hölgyeknek a gördülékeny munkájáért! A legnagyobb köszönet Varga Józsefnek szól, aki fogyhatatlan türelemmel, hozzáértéssel készített fel a vizsgára. Ha kellett 5-ször mentünk vissza ugyanarra a helyre, mert "jobbkezes". Mindig feldobta a napjaimat az érdekes sztorikkal, és rengeteg tanácsot is kaptam tőle. Alig vártam, meglássam a suli előtt az autót, mert "Eszti, Hunyadi". Hiányozni fognak ezek a délutánok. Még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek ezt a vidám időszakot! Csak ajánlani fogom mindenkinek a Rutin98-at! Sok sikert a következőknek!

2015. január 28., szerda

Lázár András

Sziasztok! Hónapok óta vártam ezt a napot, és ma sikerült a forgalmi vizsgám. Ez nem ment volna Kolonics Sándor úr nélkül, akinek a végtelen türelmét nem tudom szavakkal leírni, bátran ajánlom őt bárkinek. Szeretném továbbá megköszönni Gurabi Sanyi bácsinak a KRESZ-tanfolyam sosem unalmas előadásait, illetve a mindig mosolygós hölgyek munkáját az irodában :) Egy fontos dolog: mindenképpen érdemes élni a próbavizsga lehetőségével, nekem nagy vízválasztó volt az az egy óra, ami alatt új rekordot felállítva 27-szer sikerült lefulladnom. :D És mégis, utána úgy éreztem, mintha kicseréltek volna. Mert ha ott nem, akkor élesben követem el a bukást érő hibákat, tehát nagyon megéri. Ha újra kellene kezdenem, megint a Rutinhoz jönnék. Mindenkinek sok sikert kívánok, és köszönöm!

2015. január 27., kedd

Kerti Kata

A napokban sikeres forgalmi vizsgát tettem az autósiskola tanulójaként. A KRESZ vizsga után, az iskola által kijelölt oktatóval kezdtem meg a forgalomban való vezetést. Vele nem passzoltunk egymáshoz, ezért körül-belül a félidőben kértem az iskolát, hogy egy másik oktatónál folytathassam vezetést. Az iskola rugalmasan állt kérésemhez, és Denke Tamás oktatót jelölte ki. Tamással nagyon jó diák-tanár kapcsolat alakult ki. Nagyon kellemes élményeim maradtak a tanulás időszakáról és a felkészítésem úgy sikerült, hogy első próbálkozásra átmentem a vizsgán. Szeretném megköszönni oktatóimnak és az irodában dolgozók munkáját! Végezetül egy gondolat: mindenkit arra bíztatok, ha nem passzol az oktatóval, kérjen egy másikat! Nekem bejött.

2014. december 19., péntek

Sági Dávid Bátor

Nagyon elégedett voltam mindennel.Az oktatóm Kolonics Sándor volt, csak jót tudnék Róla mondani, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

2014. december 01., hétfő

Udvardi Henriett

Kedves Rutinosok!Nagyon szépen köszönöm a türelmet,biztatást,kedvességet amit kaptam tőletek!Főként az oktatómnak,Kolonics Sándornak szeretném megköszönni,hogy megtanított mindenre amit tudni kell a vezetéssel kapcsolatban,a rugalmasságát,kedvességét,türelmét.Biztos sokan vannak így de én úgy gondolom,hogy jobb oktatót nem is kaphattam volna én élveztem minden vezetési alkalmat.Ha valaki gondolkodik,hogy kinél is vezessen és szívből ajánlom a Rutin98-at és személy szerint Kolonics Sándort!Köszönök még egyszer mindent!

2014. december 01., hétfő

Hantos János

Köszönöm Szépen a Rutin 98-nak,hogy 1 hónap és 4 nap alatt megszerezhettem az "A" korlátlan jogosítványomat! Külön köszönöm Varga József és Denke Tamás oktatóimnak a türelmet és az oktatás minőségét!

2014. november 18., kedd

Lepsényi Kornél

Szamos Zoltán oktató Úrhoz jöttem át Pestről. A legjobb döntés volt őt választani, tisztességes, korrekt és ami a legfontosabb az oktatás alatt végig csak a tanulóval van elfoglalva maximális odafigyeléssel. Csak ajánlani tudom midnekinek :)

2014. november 18., kedd

Nagy Máté

Kevesebb mint másfél hónap alatt meglett a "A"-s jogsi előélet nélkül, kifejezetten rugalmasak voltak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom őket!

2014. október 30., csütörtök

Lengyel János

Köszönöm Szépen a Rutin 98-nak hogy náluk tanulhattam ! Nekem nagyon tetszett és nagyon jó volt az oktatóm Horváth István! Neki még egyszer nagyon köszönöm :) ! Mindenkinek csak ajánlani tudom !

2014. szeptember 09., kedd

Császár Gabriella

Nagyon koszonom meg egyszer Nektek a jogositvanyomat!Szuper elmeleti es gyakorlati kepzesben reszesultem!! Remek szakemberektol akik raadasul nagyon kedves emberek is!!!!!!! Mindenkinek csak ajanlani tudlak Benneteket!!!! Eva es Istvan Nektek kulon ezer puszi, es oleles meg egyszer!!!!! :)))) Csaszar Gabi

2014. június 17., kedd

Ágota Gréta

Kedves Autóssuli! Hihetetlen, de nekem is lett jogsim, már egy hónapja :) . Ezúton szeretném megköszönni Éváéknak a gördülékeny ügyintézést, Sándornak a jó hangulatú órákat és a nagyon alapos felkészítést a KRESZ vizsgára. És végül, de elsősorban köszönöm Istvánnak a sok munkát, amíg megtanított vezetni, a rengeteg türelmet, segítséget és hogy bízott bennem. További minden jót kívánok!

2014. május 01., csütörtök

Krencz Zoltán

Kedves Rutin98! Köszönöm mindannyitok kemény munkáját, amivel hozzásegítettek a sikeres vizsgához. Külön köszönetet érdemel oktatóm Varga József állhatatosságáért (tudom nem voltam egyszerű eset). Bárkinek bátran merlek ajánlani titeket hisz aki hozzátok jelentkezik 100% hogy profi oktatásban részesül. Sok sikert kívánok a további munkátokhoz a jelenlegi és jövőbeli diákoknak pedig eredményes vizsgatételt.

2014. április 09., szerda

Simon Dávid

Kedves rutinosok! Nagyon köszönöm profi munkátokat amivel segítettetek a sikeres vizsga letételében. Visszatekintve már a 3 órányi szenvedés az elméleti órákon is teljesen megérte :) Szeretném megköszönni Horváth István kitartását is a nyolcadik "foghúzást" követően és ha tudom eljuttatom neki a kávéját! Az új tanulóknak pedig sok sikert!

2014. március 04., kedd

Bodor Zsolt

Nagyon szépen köszönöm Horváth Istvánnak azt, hogy felkészített, megtanított és neki köszönhetően sikerült a forgalmi vizsgám. Mindenkinek tiszta szívből merem ajánlani a Istvánt, mert úgy éreztem a legjobb kezekben tanultam meg vezetni.

2014. február 19., szerda

Halasiné Benczik Mária

Kedves Rutin98!Szeretném megköszönni az iskola hozzáállását és alapos képzését.Külön köszönöm volt oktatómnak DENKE TAMÁSNAK a hozzám való végtelen türelmét és bár nem voltam egy könnyü eset,mégis mindent megtett,hogy a legtöbbet hozza ki belőlem. és az én kötetlen,de bonyolult munkabeosztásomhoz való rugalmasságot.Ezúton köszönöm elméleti oktatómnak Juditnak a színes és alapos elméleti oktatást.Végü,de nem utolsósorban köszönöm a vezetőség maximális segítségét az eredményes vizsga letételéhez.Igyekszem balesetmentesen alkalmazni a megszerzett tudás és gyakorlatot.Kívánok a továbbiakban jó munkát és sok elégedett tanulót.ÜVÖZLETTEL EGY PRÓBLÉMÁS?DE KITARTÓ VOLT TANULÓ.

2014. január 23., csütörtök

Kovács Gábor

Sziasztok! Úgy gondoltam, írok néhány sort én is, mert ez az öt hónap igazán felejthetetlen élmény volt. December 10.-én tettem sikeres forgalmi vizsgát, köszönet az elméleti felkészítésért Gurabi Sanyi bácsinak, a gyakorlati oktatásért és a persze a türelemért Horváth Istvánnak és a kedves segítőkész hölgyeknek az irodában. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, sok leendő tanulót, sikeres éveket kívánok, köszönök mindent.

2013. december 12., csütörtök

Arany Istvánné Klaudia

Kedves Rutin 98'! Igazából nem is tudom hol kezdjem,hiszen az én siker történetem nagyon hosszú.Mégis röviden elmesélem.2006-ban én már elkezdtem a jogosítvány megszerzését egy olyan iskolánál aki csak a pénzt zsebelte be,de igazán vezetni tanulni nem!!Csak vettették a potorákat így berágtam és abba hagytam!Majd idén adódót egy lehetőség hogy újra neki fussak!Kisesebb unszolásra bele vágtam.Meglepődtem a fogadtatásomon,hogy milyen kedvesen és közvetlenül fogadják a tanulókat( lányok ez nektek szól):D És jött az oktató Józsi!Hát paráztam ezerrel,de leeset az állam hogy milyen nyugodt és higgadt.Gondoltam na majd én kihozom tuti a bénázásommal a sodrából,de NEM!Ugyan olyan nyugalommal és higgadtsággal kezelt,és újra és újra akár ezerszer elmondta,elgyakoroltatta azt ami nem megy!Innentől jöttem rá hogy én szeretek vezetni!Ami eddig nem volt elmondható.Alig vártam a következő órát,hogy mehessek!Rendesen belém kupált mindent.És ma Október 29-én sikeres vizsgát tettem!!!Köszönőm nektek,azt a sok biztatást lányok amit kaptam tőletek,és szeretettet!Józsi neked is nagyon hálás vagyok a rengetek biztatásért amit kaptam,a sok-sok türelmet.Azt hogy mikor hisztiztem,vagy épp kétségbe estem te akkor is helyre raktál!!!!Szívből kívánok nektek minden jót,és sok sok diákot!!! Aranyné Klaudia

2013. október 29., kedd

lakatos ferenc

Üdv mindenkinek! Főleg horvát istvának nagyon szépen köszönöm hogy át adta nekem a tudását és hogy sikeres vizsgam volt maradok tiszteletem lakatos ferenc 10-15 sikrult

2013. október 18., péntek

Halászné Kata

Sziasztok!Elsősorban, nagyon szépen köszönöm a magas és színvonalas oktatást, az iskolának is!Nagyon jól éreztem magam az órákon. Kimondottan köszönöm Istvánnak, hogy határtalan türelemmel volt irántam, még ha néha pörögtem is. (Ilyen a habitusom.) Nagyon jó szakember, kedves, igazán szereti azt, amit csinál és türelmes, bátran ajánlom mindenkinek!!! Nem hiába mentem át elsőre a forgalmi vizsgán! :-) A lányoknak is köszönöm, hogy mindig jókedvvel fogadtak az irodában, és mindig érdeklődőek voltak és szurkoltak a vizsgán is. Nagyon örülök, hogy ilyen pozitív és kedves embereket ismerhettem meg! Bátran ajánlom mindenkinek az egész iskolát! Még egyszer, nagyon örülök, hogy titeket választottalak és, hogy nálatok tanulhattam!!! Köszönöm, és minden jót nektek a továbbiakban is!

2013. október 16., szerda

Rena

Kétszer voltam az irodában, beiratkozáskor és kijelentkezéskor. E két alkalom között 3 hónap telt el. Az időközben felmerült kérdéseket, kéréseket, teendőket rugalmasan, profi módon intézte Erika és Éva. Az elméleti tanfolyamok és vizsgák gördülékenyen követték egymást, majd jött a telefon Istvántól, aki úgy tanította meg a közúti közlekedés gyakorlati alapjait, hogy egy percig nem volt okom kételkedni abban, fogok-e tudni autót vezetni és később önállóan helytállni a forgalomban. Sok-sok leendő tanulót kívánok nektek. Ismerősnek, ismeretlennek a legjobb szívvel ajánlom a RUTIN98 Autósiskolát.

2013. augusztus 02., péntek

Mészáros Pál

Úgy érzem, hogy nekem is írnom kell ide hiszen nagyon sokat köszönhetek ennek az iskolának. Megtanítottatok mindenre ami nem csak a vizsgákon hanem az életben később jól fog jönni. Nagyon korrekt autósiskola, ahol nem egy áruház parkolójában üldögél az ember hanem kigyakorolja a vezetést. Nagyon tetszett, hogy nem a vizsga útvonalát hanem a vezetést tanulhattam. Nagyon tetszett ugyanakkor, hogy csak a vezetésre kellett koncentrálnom, és nem kellett két naponta rohangálnom az autósiskolába. Annak ajánlanám ezt az autósiskolát aki szereti a korrektséget és a rugalmasságot na és persze egy kellemes családias légkörben szeretne megtanulni vezetni. Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy olyan kapaszkodókat adtatok amikkel könnyedén megbirkózok kellemetlenebb helyzetekkel is. Remélem még sokáig látlak titeket az utakon :)

2013. július 07., vasárnap

Dombi Márk

Sziasztok! Mégegyszer szeretném megköszönni a hatékony elméleti és gyakorlati oktatást és azt a rengeteg türelmet ami a makacs fejemhez kellett :) Voga úrnak a "B", a Gulyás Lacinak a "C" kategóriát köszönhetem. De még ne lélegezzetek fel, hozzátok jövök E-re is :)))

2013. február 02., szombat

Vendég: Köszönet

Folyt.: Egyszerűen azért, mert nem volt miért bemennem az irodába, hiszen mindent elintéztek helyettem. És szerintem ennél jobb ajánlólevél nem is kell!!! KÖSZÖNÖM a munkátokat! Csak így tovább! Hogy Horváth Istvánt miért ajánlanám?...szerintem mindent leírtam. Kedves István, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! Üdvözlettel: Végső Nikolett

2013. január 17., csütörtök

Végső Nikolett: Köszönet

Engem vezetni tanítani valami olyasmi lehetett, mint a pokol tornácán táncolni...(Bár lehet az még jobb is) :) Mikor elindultam ezen az úton - aminek most a végére értem (vagy csak most kezdődik el igazán) - nagyon magabiztos voltam, és csak a célt láttam. Hiányzott belőlem a kellő alázat. Bele sem gondoltam abba, hogy milyen nehézségek árán juthatok el odáig. Hogy bizony az a cél mennyire elhomályosulhat a szemem előtt. Soha nem gondoltam volna, hogy én leszek az, aki azt mondja: soha nem fogom megtanulni, mi a fenének is kezdtem el. Megtörtént! De ott ült mellettem egy fickó (ne haragudj István a kifejezésért)! Aki... én nem tudom hogyan teszi azt, amit tesz, nem tudom honnan és miből meríti azt a mérhetetlen türelmet...azt sem tudom, hogyan képes, akkor is kedves lenni, mikor a legnagyobb hibákat követjük el. Tényleg nem tudom...(Megtaníthatnád ezt is!) Ő engem nem csak a vezetés alapjaira tanított meg! És ezt talán tudja Ő is...Eltüntette néhány hibámat, és előhozta néhány jó tulajdonságomat. Öntötte belém a lelket, mikor olyan tehetetlennek éreztem magam, hogy sírtam. És megmosta a fejemet, amikor meg mertem azt tenni, hogy feladtam. És mindez idő alatt egyszer sem éreztem azt, hogy csak azért ül ott mellettem, mert muszáj neki. Szereti a munkáját... És írhatnék még róla rengeteg dolgot, de utálja, ha dicsérik. Mert neki ez a dolga. (Pedig dehogy a dolgod...) Nagyon sokan példát vehetnének róla! Volt ott minden. Nevetés, sírás, vér és veríték, néhány szívroham közeli állapot és jópár elhullajtott hajszál :) De megcsináltuk!!!! Az iskolát rendkívül jónak tartom! Ajánlom is mindenkinek! A dolgok gördülékenyen mennek. Nincs olyan kérés, aminek ne tudnának eleget tenni! Olyannyira olajozottan működik, hogy nem volt módom (SAJNOS) megismerni azokat az embereket, akik a háttérben összefogják a dolgokat. Egyszerűen azért, mert nem volt miér

2013. január 17., csütörtök

Nyári Attila és Jámbor Eszter

Nagyon nagyon szépen köszönjük az iskola oktatóinak a figyelmét és kedvesességét különösen Vargáné Horváth Évának és Denke Tamásnak :) Tamás nagyon jól és alaposan felkészített minket a vizsgára, amit sikeresen teljesítettünk! Ő a legnyugodtabb vezető és egyben oktató akiről hallottunk és akivel találkoztunk :) Évának külön köszönjük, hogy törődött velünk, tartotta bennünk a lelket és hogy mindig olyan kedves volt hozzánk :)

2012. november 27., kedd

Zsófi

Végül nekem is sikerült, a már-már lehetetlennek tűnő dolog, sikeres vizsgát tettem és hamarosan kezemben a papír és viszlát buszmenetrend!! Nagyon sokat köszönhetek és szeretném megköszönni Vargáné Horváth Évinek az unalmasnak ígérkező kresz órák vidám hangulatú, igazi klubdélelőttökké tételét, ahol a kezdeti tévesztések után, amik logikusnak tűntek, de aztán megtanultuk, hogy ez kresz, nem logika, már semmi problémánk nem volt, sem a gyakorlóórákon, sem az éles vizsgán, ahol amint kijöttünk a vizsgateremből már rögtön Évi gratulált nekünk:) ezen sikerek után rá körülbelül két nappal már hívott is Varga József, hogy ő lesz az oktatóm. bevallom az első vezetésre úgy mentem el, hogy csak ne nyírjak ki senkit és ne tegyek kárt a kocsiban.... de Józsi bízott a rejtett tehetségemben, és már a második órán forgalomban vezettem, és észrevehetően gyorsan megtanultam mindent, ez persze Józsi érdeme, aki mindent érthetően magyarázott (így olyanok is megérthették, mint én, aki nem igazán ért a járművekhez...) és rengetek türelemmel mondta el újra és újra, hogy hogy is van az a párhuzamos parkolás..... pik-pak ott tartottunk, hogy vizsga és amikor sikerült a vizsgám, kicsit elszomorodtam, hogy mi lesz velem, ha már nem megyek többet az irodába sztorizgatni a vezetés óra előtt, és mi lesz velem Józsi életrenevelő bölcsességei nélkül.... sokan kérdezték tőlem, hogy Zsófi, te hova jártál autóssuliba? mindig kapásból rávágytam, hogy 'naná hogy a Rutinba! ha még nem jársz sehova , mindenképpen oda jelentkezz! imádni fogod! gyors, precíz, szakmailag egytől.egyig kiváló, kedves kis csapat fog várni! ' egy szó mint száz, köszönöm a lelkiismeretes támogatásomat, a sok segítséget és tanácsot; örülök, hogy megismerhettelek Titeket! sok puszi, zsófi

2012. október 30., kedd

Vendég: Kertész Györgyné ( Anikó)

Végre a mai napon sikeres forgaémi vizsgát tettem. Nagyon szépen köszönöm Denke Tamásnak azt, hogy felkészített, megtanított és neki köszönhetően sikerült a vizsgám. Mindenkinek tiszta szívből merem ajánlani a Tamást mert tényleg türelmes, rugalmas, és nagyon jó oktató:) Köszönök mindent.

2012. október 30., kedd

Kozári Dóra Tímea

Kedves Rutin 98! Mindamellett, hogy magas szakmai tudás és színvonal áll mögöttetek, végtelen türelemmel, emberséggel és odaadással viseltettek tanulóitok iránt. Köszönöm Vargáné Horváth Évának a KRESZ vizsgára való felkészítést, az elméleti órák nagyon jó hangulatban teltek, Éva kiváló tanár és rendkívül kedves ember! :) Sokat köszönhetek még Horváth Istvánnak, az oktatómnak, aki magas szintű szaktudásával, mérhetetlen türelemmel, nyugodtsággal, bizalommal, szívvel, lélekkel és humorral segített abban, hogy sikeres vizsgát tegyek! :) Köszönök mindent! Zseniálisak vagytok! Csak ajánlani tudom őket!

2012. október 17., szerda

Ujszászi Edina: Köszönöm :))

Sziasztok! Abban, hogy sikeres vizsgát tettem, nagy szerepe volt kedves oktatómnak, Horváth Istvánnak aki végtelen türelemmel, kifogyhatatlan jó kedvvel és megfelelő irányítással volt végig mellettem. Magabiztosságával, profi szakmai tudásával tudott segíteni a bizonytalanságomon és a forgalomtól való félelmem lekűzdésében. Ezúton szeretném megköszönni az iskolának is a segítőkészségét és a kiváló szakmai oktatást. Istvánnak szeretném megköszönni mégegyszer, hogy segített a jogosítványom megszerzésében. :))

2012. október 07., vasárnap

Sántha Bea: Van Van A1-es jogsim!

Éljen a Suzuki Van Van! B kategóriás jogsival a zsebemben, némi bizonytalansággal és izgalommal ültem fel a sebességváltós Suzukira...Az első alkalom után beleszerettem ebbe a stabil járgányba! Hatalmas kerekek, kényelmes ülés jellemzi és nem utolsó sorban jól irányítható. A motor klassz és én rettentően élveztem minden pillanatot rajta, de ez önmagában igen kevés lett volna a jogsihoz... Köszönet Vargáné Horváth Évának az elméleti tudásom gyors felfrissítéséért, Varga Józsinak és Denke Tamásnak a türelmes és részletes motoros oktatásért!

2012. szeptember 06., csütörtök

János

Ezúton szeretnék köszönetet mondani az iskola minden dolgozójának a hozzáállásukért Varga József-fel az élen :) csak ajánlani tudom mindenki az iskolát!!én B A1+A különbözeti jogsit csináltam és nagyon gyorsan végeztem vele! egyszóval ha jogsit akarsz akkor RUTIN 98 :))

2012. szeptember 02., vasárnap

István: Olcsó-gyors-kell más?

Szeretnék köszönetet mondani az egész társulatnak főleg Varga Józsefnek a hozzáállásáért és oktatásáért, hogy sikerült egy nulla tapasztalatból egy motoros-t faragnia belőlem. Mindenkinek ajánlani tudom a B-vel A1 kategóriát, utána meg a különbözetit nagy A-ra, olcsó (NAGYON OLCSÓ), kevés óraszám és ami a legjobb h 1-1.5 hónap alatt megvan a jogsi mindkettőből. Ez főleg annak jó akinek sok ideje nincs de érez magában annyit, hogy megtudja csinálni. Hál istennek nekem minden vizsga elsőre sikerült. Ezért is bíztam ebben az autós iskolában mert anno pár éve a B-s jogsit is itt csináltam végig, szóval nagyjából tudtam mire számíthatok. Mégegyszer köszönök mindent és sok sikert mindenkinek :)

2012. július 15., vasárnap

Kitti: Hálás köszönet!

Köszönöm nektek a magas szintű oktatást,a kitartást és türelmet!Nagyon sok energiát fektettek a munkátokba,JÓ eredményekkel tetézve!Én nagyon jó egészséget kívánok nektek mindahhoz amit csináltok!Ez nem egy egyszerű autós iskola,ahol felkészítenek a vizsgákra,hogy meglegyen,sokkal több ez annál ,amit ti nap mint nap csináltok!Külön köszönet a lányoknak akik mindig meghallgattak és segítettek ha bajom volt,Józsinak pedig a magas szintű oktatásért,jó humoráért,és a végtelen türelemért!Készüljetek, nem lehet kihozni a sodrából :)))! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek,aki jó hangulatban,türelemmel,sok sok odafigyeléssel akar vezetni megtanulni!Köszönet nektek!!!!!!

2012. június 18., hétfő

Halászné Inke

Kedves Éva és Józsi! Csak hálás lehetek, amiért Esztert ilyen kitűnően megtanítottátok vezetni. Figyelmes, körültekintő, öröm vele utazni. Nagyon jó az iskolátok színvonala. Én mint szülő, kiválóra értékelem munkátokat. Jó tudnom, hogy gyerekem biztonságosan vezet. Csak reménykedni tudok, hogy az utakon hasonló felkészültséggel rendelkező sofőrök közlekednek. Ha nálatok tanultak, akkor biztosan így van. Csak ajánlani tudom iskolátokat. Puszi mindkettőtöknek, és köszönet mindenért!

2012. június 12., kedd

S.Andris

Tisztel Rutin iroda!! A nem rég sikerült vizsgám után szeretném megköszönni a oktatók által végzett munkát, mely nagyon sokat segített. Mindenkinek csak ajánlani tudom Varga József oktatót :)

2012. június 10., vasárnap

Szandra: Köszönet

A mai nappal végre levizsgáztam.Köszönöm mindenkinek a kedvességét és megértését.Nagyon rendes,kedves és megértő oktatót kaptam a Tamás személyében,akitől nagyon sokat tanultam.Mindenkinek bátran merem ajánlani,hogy ha oktatót választ akkor vele nagyon jól jár :) Még egyszer köszönöm mindenkinek a munkáját.

2012. június 01., péntek

Bori Robi

Sziasztok! Köszönöm a színvonalas oktatást, mind elméleti / Judit /, mind pedig gyakorlati / Józsi /részről!! Nagyon pozitív az iskola hozzáállása a tanulókhoz, nekem pl szükségem volt minél előbb a jogsira, abszolut korrektül, és minden gond nélkül tudtuk megtalálni az oktatási dátumokat! Mégegyszer köszönet a felkészítésért, további sikeres munkát, és sok tanulót kívánok! Üdv: Robi

2012. május 23., szerda

Hajdu Balázs

Köszönök mindenkinek mindent,élmény volt veletek tanulni.Juditnak a KRESZ oktatást,Horváth Pistának,"Tanár Úrnak"...hát nem is tudom mit köszönjek meg...majd vele megbeszélem :) A hölgyeknek további jó munkát,és hasonló hozzáállást a tanulókhoz :) Üdvözlettel: Hajdu B.

2012. április 18., szerda

M.Melinda

Ezúton szeretnék köszönetet mondani az autósiskola minden tagjának akik valamilyen módon hozzájárultak a jogosítványom megszerzéséhez!Az irodában a kedves,mosolygós,rugalmas fogadtatásért,Pánczélné Juditnak a KRESSZ órákat,és legfőképpen Voga Lászlónak,hogy nagyon nyugodtan és türelmesen tanított!Ha most kezdeném akkor is a Rutin98-at választanám,és minden ismerősömnek ajánlani fogom aki szeretné letenni a jogsit!Még egyszer MINDENT KÖSZÖNÖK,és még jó sok tanulót,az oktatóknak sok türelmet kívánok!!!!!!!!!

2012. április 16., hétfő

Gábor: B+A1

Üdv Mindenkinek! Iskola életében elsőként vizsgáztam B jogosítvány után megszerezhető A1 kategóriában. Először is szeretnék köszönetet mondani Oktatómnak Varga Józsinak a munkájáért, türelméért, hogy elsőre sikeresen tudtam teljesíteni az összevont rutin és városi vizsgát! Valamint szeretném kiemelni a motor választását a cégnek (Suzuki Van Van), mert bár otthonra nem ilyet vennék de ennél jobb tanuló motort nemigen tudok elképzelni! Sokan vitatták ennek a vizsgáztatási módnak (B+A1) a létjogosultságát, mondván ennyi idő alatt nem lehet megtanulni motort vezetni. Ki kell jelenteni ez így van! Ide csak olyanok jelentkezzenek akik már tudnak motort vezetni ugyanis az a két óra ami alatt be kell gyakorolni a rutin pályát illetve menni kell egy kőrt a városban elég kevés (én is vettem + 2,5 órát gyakorlásra) Ha még itt kell megtanulni melyik a fék és melyik a kuplung akkor felejtős az egész. Ajánlom viszont minden olyan főként kortársamnak (30-as évei elején járónak) akik még a '90-es években Simsonon tanulták a motorozást és szeretnének egy kicsit spórolni a borsos benzinárak mellett és motorra szállnának, de nem akarnak útakadályt képezni 50ccm-es segédmotorokon.

2012. április 09., hétfő

Békési Fruzsi: :)

Kedves Rutin98! :) Ezúton is szeretném megköszönni, hogy hozzásegítettetek a jogsihoz. Köszönöm Nektek a sok belém fektetett munkát és türelmet. Külön köszönet Józsinak, amiért elviselte a hisztijeimet és amiért mindig felvidított a vicceivel, Évának és Erikának az ügyeim intézéséért és a mindig bátorító szavakért, valamint Juditnak a kreszért. :) Ma voltam végre az okmányirodában, szóval még 2-3 hét, aztán kiszabadulok az utakra, úgyhogy óvakodjatok!! :D Az iskolát mindenkinek csak ajánlani tudom! További jó munkát! :) "Jó vóót!" Fruzsi

2012. február 24., péntek

Máté

Kedves Rutin 98! Mégegyszer szeretném megköszönni hogy segítettetek megszerezni a jogosítványom , külön köszönet Varga Józsefnek.Saját véleményem szerint a legkorrektebb autósiskola.Az órákról is elmondhatom hogy jó hangulatban teltek el, és az irodában az ügyintézések is családias körülmények között zajlanak.Egy biztos ha autósiskolát kell választanom csak a Rutin98-at választom, és ajánlani fogom minden ismerősömnek.Minden Tiszteletem a tiétek.Üdv Máté!

2012. február 16., csütörtök

Nyusa Viktória: Köszönöm:)

Kedves Mindenki! Először is szeretném meg köszönni az iskola dolgozóinak a sok segítséget, türelmet. Megjegyezném, ritka , hogy egy helyen ennyi pozitív személyiség legyen , ennyi türelemmel, segítőkészséggel, vidámsággal . Köszönöm és csak így tovább csajok !!!! Külön köszönet HORVÁTH ISTVÁN Tanár úrnak, akinek pedagógia és szakmai hozzá értése nélkül nem jutottam volna el odáig, hogy minden akadályt elsőre vegyek, és hogy ma már az okmány irodában tépjem a sorszámot. Hiányozni fognak a jó hangulatú órák , a sok szőke nős autós vicc , a sok nevetés ,vidám pillanat , és persze a kicsi sárga kocsi ( ami nem is olyan kicsi főleg parkolásnál ) :P Köszönöm a sok sok türelmet !!! Zárásként pedig mindazok akik jogsi előtt állnak nekik csak ajánlani tudom az iskolát hiszen mindazon tulajdonsággal rendelkezik ami úgy gondolom hogy fontos lehet : Megbízhatóság , precizitás , türelem és nem utolsó sorban jó szakmai hozzá értés. KÖSZÖNÖM !!!!Ny.viki

2012. február 03., péntek

Nagy Adrienn: kösznööm

Sziasztok! Szeretném megköszönni az iskola dolgozóinak a precíz magas színvonalú és nem utolsó sorban nagyon türelmes elméleti és gyakorlati oktatást. Külön köszönet oktatómnak Denke Tamásnak, aki mértéktelen türelmével és maximális pedagógiai érzékével elsőre átsegített a vizsgákon! Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek és az irodába is szerettem bejárni, ahol Tomi és a többiek végtelen lelkesítéssel és nyugalommal fordultak felém. Aki döntés előtt áll, nyugodtan jelentkezzen ide, nem fog csalódni!

2012. január 25., szerda

Sz.R.Judit

Kedves Latogatok!Legnagyobb bizalommal ajanlom mindenkinek ezt az iskolat,annak is aki meg nem biztos abban miert pont a Rutin 98-at valassza.Elso alkalommal amikor beleptem az irodaba es elmondtam a kivansagaimat,fokent hogy nyugodt,turelmes es rugalmas oktatot szeretnek,a reakcio az volt, hogy ram mosolyogtak es azt mondtak "termeszetesen mindenkinek szemelyre szabott oktatot talalunk".Ilyen fogadtatasban sehol sem reszesultem,ez mindent elarult.Elmeleti oktatom-Gurabi Sandor-nagy szakertelemmel es lelki ismerettel keszitett fel a sikeres Kresz vizsgara,KOSZONOM neki!Vezetesbol pedig Varga Jozsef tanitott akinek "birka" turelme van,ami parosul egy jo humor erzekkel,hatalmas tudassal es tapasztalattal.Le a kalappal elotte!!!Van meg egy el nem hanyagolhato dolog a mai vilagban a sporolas, erre talaltak ki az Oktameter kartyat-Annyit fizetsz ahany percet vezetsz-a legigazsagosabb! Ezuton is szeretnek koszonetet mondani az egesz"csapatnak"akik velem egyutt orultek a sikeres vizsgaimhoz(elsore),es karacsony elott par nappal meg is kaptam a jogositvanyomat. Sok sikert kivanok az iskolanak es Jo tanulast mindenkinek!

2012. január 06., péntek

Nagy Andrea: info@rutin98.hu

Kedves Éva és Józsi ! Köszönöm,hogy magas szintű tudásotokkal,emberséges, barátságos,türelmes,kedves valótokkal hozzásegítettetek a sikeres vizsga eléréséhez. A próbavizsga nagyon jó ötlet,nekem sokat jelentett,hogy tudhattam mire számíthatok az igazin.Jó érzés volt bemenni az irodába,Erika mindig kedvesen fogadott,segített oldani a izgalmamat. Minden Munkatársatoknak sikeres ,boldog új esztendőt kívánok,sok-sok új tanulóval !!! Ajánlani fogom :)

2011. december 20., kedd

Kovács Gabriella: KÖSZÖNET!!!!

Kedves Mindenki! Hosszú, és göröngyös út vezetett a sikerig, és nem irigylem egyik oktatómat sem! Köszönetet szeretnék mondani Gurabi Sándornak, aki a csökönyös fejembe verte az alapokat, de talán még nagyobb hálával tartozom, DENKE TAMÁSNAK, aki segített a káoszt átlátni, é s végigküzdötte velem ezt az időszakot! Tiszta szívből ajánlom az iskolát mindenkinek, aki arra vágyik, hogy megszerezze a jogosítványt, és még inkább az oktatómat, Denke Tamást, akinek örök hálával tartozom! Köszönet mindenkinek!!!! Gabi

2011. december 20., kedd

Kárpáti Anett: Köszcsi Mindent!!!!

Kedves Mindenki!!!!:) Ezúton szeretnék köszönetet mondani az iskola minden dolgozójának!!Köszönöm a kedvességüket,megértésüket...MINDENT!!!Külön köszönet Pánczélné Novák Juditnak és Denke Tamásnak!!!Precizitássukkal és türelmességükkel a lehető legjobb munkát végezték!!!Imádtam az órákat,ma érkezett meg a jogosítványom,remélem a tanultaknak nagy hasznát veszem!!!Köszönet még Éva néninek a kedvességért meg mindenért amit értem tettek!!!!Kellemes Ünnepeket kívánok az iskola dolgozóinak!!!További sok sikert és eredménnyességet és sok-sok tanulót!!!!Puszi Mindenkinek!!!!

2011. december 16., péntek

Misel

Ma volt a forgalmi vizsgám, ez is elsőre sikerült, mint az összes többi, hála Évának és Józsinak. Remekül felkészítettek az elméleti és a gyakorlati vizsgákra is, az Oktaméter pedig valóban korrekt képet ad mind az oktatás, mind az anyagiak tekintetében. Csak ajánlani tudom - és fogom is - a Rutin98-at. Köszönöm a felkészítést az egész csapatnak!

2011. december 13., kedd

Dobos István

Köszönöm a felkészítést.

2011. november 20., vasárnap

vendég

nos minap nekem is sikerült a forgalmi vizsgám. hálaég mind 3 om KRESZ,JK,FORGALMI sikerült elsőre köszönöm a felkészülést föként Sanyibácsinak. mindent teljesenb korektnek áttekinthetönek vélek csak ajánlani tudom minden olyan személynek aki morfondírozik azon melyet is válassza. köszönettel Sz. Viktor

2011. október 25., kedd

Balázs Attila Dániel: Köszönet

Köszönöm az iskolának az oktatást, külön köszönöm Pánczélné Novák Juditnak, azt hogy mind a 3 vizsgára (KRESSZ, JK, Forgalom) lelkiismeretesen felkészített (elsőre sikerült az összes ).

2011. október 13., csütörtök

Vetró Gábor

Köszönöm a magas szintű KRESZ oktatást, a rutin és a városi vezetésre való lelkiismeretes felkészítést a Rutin Autósiskolának de legfőképpen Pánczélné Novák Juditnak.Az irodában is minden kérdésemre készségesen válaszoltak,mindenkinek csak ajánlani tudom. Az oktaméter pedig nagyon jó dolog, mindig tudtam hol tartok és mikor kell befizetni.Köszönöm az iskola minden dolgozójának!

2011. október 02., vasárnap

Viktor

Kedves Éva és Józsi! Szeretném megköszönni nektek mind azt amit emberileg és szakmailag nyújtottatok nekem! Minden egyes vezetés nagy élményt nyújtott, jó hangulatban teltek az órák és nem utolsó sorban sokat tanultam. A vizsga stresszemet sikerült a Józsinak a vicceivel letörni és Éva te pedig helyettem is izgultál, ezt köszönöm még egyszer.:)

2011. augusztus 30., kedd

Orsi: Köszönet

Kedves "Rutinos" Csapat! Írásban is szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az autósiskolátokra, mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Egy kis összegzés azoknak, akik még csak keresgélnek: - egy budapesti "jó hírű" iskolából kértem át magam, mert az oktatóm nem járt be éppen sem erkölcsi,sem pedagógiai csúcsokat :))) s persze minden vizsga "a vizsgadíj befizetésének lehetőségét megelőlegező díj megfizetésével" kezdődött - kifutva a 2 éves keretből kerestem gyorsan egy feddhetetlen iskolát, s a RUTINRA találtam :)) Ahol: - nagy rugalmassággal fogadtak, s segítettek, hogy minden órát levezetve, még beleférjek az időbe - a szervezés és kapcsolattartás megbízható és emberi hangnemben történik, ami igen nagy ritkaság - az oktatóm zseniális volt,hogy úgy tanított meg vezetni, hogy az első pillanattól kezdve szerettem a forgalomban lenni, semmilyen félelmet vagy frusztrációt nem generált bennem az oktatási stílusával, remek pedagógiai érzékkel bír, s mindamellett vicces és érdekes társaság volt! Szóval Józsit mindenkinek ajánlom!!!! Még egyszer köszönöm Nektek! Nagy élmény volt, s imádok vezetni!!! Sok tanulót kívánok Nektek! Orsi

2011. augusztus 17., szerda

D. Norbert

Én csak jót tudok mondani az iskoláról. Teljesen korrekt ez az oktaméteres rendszer, mert az ember a pénzéért nem bevásárolni és egyéb ügyeket intézni viszi az oktatóját, hanem vezethet. Csatlakozva az előttem megszólalókhoz én is a legtöbbet köszönhetem Horváth István "Tanár Úrnak", aki a lehető legjobb módon felkészített a rutin illetve a forgalmi vizsgára. Szeretném még megköszönni a Kresz oktatómnak Juditnak a felkészítést. Végül de nem utolsó sorban szeretném megköszönni az irodában dolgozó hölgyeknek azokat a vidám perceket, amiket az irodában élhettem át, öröm volt pénzt befizetni. Nem kell félni tőlük:)

2011. április 29., péntek

M. Krisztián

Köszönöm az Iskolájuknak a magas szinvonalú elméleti és gyakorlati oktatást. Külön megemlíteném Horváth Istvánt, aki a hozzáálásával, türelmével, szakmai tudásával és rutinjával maximálisan segíti diákjait a jogosítványuk megszerzésében. A jövőre való tekintettel egy jótanácsot, ha elfogad az Iskola, akkor kérném, hogy az egészségügyi vizsgára való "kirendelt" felkészítő embert nagyon válogassák meg! További sok sikert és csak így tovább a jövőben is!

2011. április 09., szombat

György Vanda

Köszönök szépen mindent! Legfőképpen Horváth István oktatómnak!!

2011. március 08., kedd

Vendég: Szfvar

Tisztelt Rutin98, sajnos a levelükből (ajánlatkérés) nem derült ki számomra, hogy mikor kezdődnek tanfolyamok autósiskolájukban, egyetlen időpontot találtam B kategóriában, ez a február 17., de az sehol sincs feltüntetve, hogy ez mikori kezdés. Ezennel érdeklődni szeretnék, hogy van-e hétvégi elfoglaltsággal vagy esetleg hétköznaponként esti kezdéssel (18 vagy 19 órától) tanfolyamuk és amennyiben igen, ezek melyik nap kezdődnek és körülbelül hány hétig tartanak. Köszönettel, egy lehetséges jelentkezőjük

2011. február 14., hétfő

 

Megjelenített bejegyzések száma 
Powered by Phoca Guestbook

Copyright © Minden jog fenntartva! - Rutin98 kft.

Szimulátorok Autósikolák Infomod